سفارش تبلیغ
صبا ویژن
Search:
Home
Data Center
E-Mail
Biography
Parsi Yar

مجموع بازدیدها: 51058
تعداد بازدید امروز: 30
تعداد بازدید دیروز: 1
  • لوگوی من


  • اوقات شرعی


  • اشتراک در خبرنامه


  •  
    بهار 86 - فنی و مهندسی
    به زیر گروه فنی و مهندسی سایت دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی آباد خوش آمدید...لطفا نظرات انتقادات پیشنهادات و مطالب ارزنده خود را به ایمیل مدیریت ارسال نمایید.
  • روند کلی حاکم بر طراحی سیستم زمین: نویسنده: دانشگاه آزاد واحد علی آباد چهارشنبه 86/5/17 ساعت 6:6 ع
  • مقدار هایی که "دالزیل" برای سطح مجاز شوک عبوری از بدن بدست آورد ، روابط اساسی برای تشریح ارتباط بین دامنه جریان مجاز عبوری از بدن فرد با مدت زمان برقراری شوک را مشخص نمود. با توجه به مقدار دامنه جریان مجاز ، مقاومت بدن ، وضعیت قرار گرفتن فرد ( مقاومتهای موازی یا سری پاها)، مقاومت لایه های مختلف خاک و ... ولتاژهای تماس و گام مجاز محاسبه میشوند. این مقادیر به عنوان قیود اساسی در تامین امنیت اپراتور مبنای سایر محاسبات قرار میگیرند.

    با توجه به ابعاد زمین،آرایش در نظر گرفته شده برای شبکه زمین، سطح و دوره حضور اتصال کوتاه،  نوع و سطح مقطع هادیهای زمین، عمق دفن و تعداد لایه های زمین، مقاومت ویژه هر لایه، ابعاد در نظر گرفته شده برای مش بندی شبکه زمین، مجموع طول هادیهای بکار رفته در شبکه و ... مقادیر "واقعی" ولتاژهای تماس و گام محاسبه میشوند.

    در یک روند تکراری پارامترهای فوق آنقدر تغییر داده میشوند تا مقادیر محاسبه شده برای "ولتاژهای گام و تماس واقعی" قیود مربوط به مقادیر مجاز این پارامترها را اقناع نمایند.بعد از حصول به این هدف  در صورتیکه میزان افزایش پتانسیل زمین یا به  اصطلاح GPR پست در محدوده مجاز باشد، آرایش شبکه زمین در نظر گرفته شده نهایی تلقی میشود. (ادامه دارد)


  • نظرات ( )
  • افزایش پتانسیل زمین : نویسنده: دانشگاه آزاد واحد علی آباد چهارشنبه 86/5/17 ساعت 6:6 ع
  • با معلوم بودن مقاومت شبکه زمین و جریان عبوری از شبکه زمین (در برابر بدترین خطای ممکن)، میزان افزایش پتانسیل زمین پست یا GPR  به سادگی قابل محاسبه است. محاسبه و ارزیابی مقدار GPR به عنوان یک پارامتر کمی جهت تضمین "ایمنی عملکرد تجهیزات" در طی دوره حضور جریان خطا از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. به عبارت دیگر شاخص GPR تاثیر هر دو پارامتر : "مقاومت شبکه زمین" و "جریان عبوری از شبکه زمین" را بصورت همزمان نشان میدهد.

    علاوه بر این در مواردی که شبکه زمین از چندین شبکه محلی به هم پیوسته تشکیل میشود ، مقدار GPR نقش بسیار مهمی در ارزیابی و تحلیل عملکرد نهایی این شبکه های به هم پیوسته بازی میکند.

    (ادامه دارد)


  • نظرات ( )
  • حفاظت اضافه شار و اضافه ولتاژ: نویسنده: دانشگاه آزاد واحد علی آباد چهارشنبه 86/5/17 ساعت 6:6 ع
  •  

    معمولا در پیاده سازی طرحهای حفاظتی ژراتور،حفاظتهای اضافه ولتاژ و اضافه شار بصورت جداگانه و بعنوان حفاظتهای اصلی پیاده سازی می شوند. صرف نظر از ارتباط مستقیم چگالی شار درون هسته با ولتاژ تولیدی ژنراتور و فرکانس که بصورت رابطه ای کلاسیک در مباحث  ماشین های الکتریکی مورد بحث قرار می گیرد ، از نقطه نظر سیستمی هم این دو حفاظت می توانند به هم ارتباط پیدا نمایند و بر یکدیگر تاثیر بگذارند.

    این امر بویژه در عملکرد ماشین سنکرون در مد شارژ خط یا Line Charging اهمیت بسیار زیادی پیدا میکند. بنابراین یکی از موارد بسیار مهمی که یک مهندس طراح یا ناظر میبایست در نظر داشته باشد این است که نوع ژنراتور ،نحوه اتصال به سیستم و  آرایش تک خطی چیدمان تجهیزات را کنترل نماید تا از  هماهنگی بین ژنراتور ، مدهای عملکرد با سیستم (از جمله مد Line charging) و کفایت حفاظتهای مورد نیاز ژنراتور اطمینان حاصل کند.

    اگر چه برای انجام دقیق  این کار به منحنی حرارتی ژنراتور و اطلاعات سازنده نیاز هست اما برای کنترل طرحها، روشهای مهندسی وجود دارد که از کفایت محدوده انتخابها به سادگی میتوان اطمینان حاصل نمود.

     

    ادامه دارد .....


  • نظرات ( )
  • منبع تغذیه بدون ترانس نویسنده: دانشگاه آزاد واحد علی آباد سه شنبه 86/3/22 ساعت 3:11 ص
  • سلام مطلب زیر به نظرم جالب اومد همراه با نقشه مدار براتون گذاشتم البته منبع رو هم نوشتم.

    منبع تغذیه بدون ترانس


    منبع تغذیه زیر بدلیل عدم استفاده از ترانس از وزن کمی برخوردار بوده و همچنین تعداد قطعات بکار رفته در آن بسیار کمی باشد.مدار را می توان بسیار کوچک ساخت واز آن در پروژهایی که نیاز به جریان کم دارند استفاده نمود.تنها عیب بزرگ این مدار جریان دهی بسیار کم و عدم ایزوله بودن آن از ولتاژ AC ورودی میباشد.

    جهت افزایش جریان خروجی باید مقدار ظرفیت خازن C1 را افزایش داد. با مقادیر نشان داده شده در نقشه جریان مدار در حدود 15 میلی آمپر می باشد. بخاطر داشته باشید که با افزایش جریان خروجی بایستی مقدار ظرفیت خازن C2 رانیز افزایش دهید تا تثبیت مناسبی در خروجی داشته باشید.

    با تغییر مقدار دیود زنر D1 میتوانید مقدار ولتاژ خروجی را افزایش یا کاهش دهید.

    بخاطر داشته باشید این مدار از ولتاژ برق شهر ایزوله نیست.پس زمانی که مدار در برق می باشد از کار کردن و دست  زدن به آن خودداری کنید.

    در صورتی که تمایل به ایزوله کردن این مدار از برق شهر را دارید میتوانید یک ترانس ایزوله کننده در ورودی مدار قرار دهید یک ترانس صوتی a600ohm:600ohm کوچک برای این کار مناسب میباشد.

    نقشه

    لیست قطعات :

    قطعه

    تعداد

    توضیحات

    قطعه مشابه

    C1

    1

    0.39uF 400V خازن

     

    C2

    1

    220uF 25V خازن الکترولیت

     

    D1

    1

    1N4741 11V Zener Diode

     

    BR1

    1

      یکسو ساز تمام موج 1 آمپر 200 ولت

     


    منبع: http://www.hlachini.com

     

     


  • نظرات ( )
  • روباتی که تولید مثل می کند ساخته شد نویسنده: دانشگاه آزاد واحد علی آباد سه شنبه 86/3/22 ساعت 3:0 ص
  •  روباتی که تولید مثل می کند ساخته شد

     

    محققان در آمریکا روبات ساده ای طراحی کرده اند که می تواند با استفاده از قطعات یدکی، نمونه های عینی خود را تولید کند.

    این محققان طی گزارشی در مجله "نیچر" نوشتند که این تجربه نشان می دهد که توانایی تولید مثل تنها منحصر به موجودات زنده نیست.


  • نظرات ( )
  • رادار نویسنده: دانشگاه آزاد واحد علی آباد سه شنبه 86/3/22 ساعت 3:0 ص
  • رادار دستگاهی است که امواج الکترومغناطیسی را پخش می‌کند و برای ردیابی اجسام مختلف در شرایط متفاوت بکار می‌رود. نمی‌توان رادار از اختراعهای انسان به شمار آورد، بلکه باید آن را کشف یک قانون معمولی طبیعت دانست . . .

    دولینک خوب در مورد رادار:

    اساس کار رادار

    رادار تصویری


  • نظرات ( )
  • <      1   2